Linda Janssen

 

Medewerker Linda Janssen
Afdeling Communicatie
Functie Stagiaire communicatie
Werkzaam sinds  13 februari 2012 - 22 juni 2012
   
 

   

Wat is je werk/studiegeschiedenis?

Op dit moment studeer ik Communicatie aan Fontys in Eindhoven. Tijdens deze studie heb ik o.a. een studiereis georganiseerd naar Zuid-Afrika met twee medestudenten. Tijdens deze reis hebben we verschillende communicatiebureaus bezocht. Tevens de gemeente Kaapstad om te kijken naar hun communicatiestrategie. Naast mijn studie werk ik in het weekend bij Esprit als salesmedewerkster.

Wat zijn je werkzaamheden zoal?

Binnen KSE ben ik bezig met afstuderen. Aangezien op dit moment in de techniek mensen schaars zijn, is het van belang om op de juiste manier naar de arbeidsmarkt te communiceren. Vandaar dat ik mijn scriptie schrijf over arbeidsmarktcommunicatie in de techniek.

Met wie werk je samen?

Het afdelingshoofd van Communicatie is mijn afstudeerbegeleidster, dus daar werk ik het meeste mee samen. Daarnaast heb ik eigenlijk met alle afdelingen binnen KSE van doen, om zo een goed beeld te krijgen van de organisatie.

Wat vind je zo leuk aan je stage?

Ten eerste word ik echt uitgedaagd door het onderwerp. Aangezien het grote tekort aan technisch personeel een algemeen bekend probleem is, is het een leuke uitdaging om te zorgen dat KSE toch opvalt op de arbeidsmarkt. Daarnaast vind ik het leuk dat KSE een echte mannenwereld is, wat namelijk prettig werkt.

Wat is je leukste ervaring bij KSE?

Er worden veel leuke dingen georganiseerd door collega’s onderling. Als stagiaire word je hier ook gewoon bij betrokken en voor vol aangezien. Tevens heb ik met een collega de carrièrebeurs mogen bezoeken, erg leuk dat dit allemaal mogelijk is bij je stage. En de broodjes knakworst tijdens de vrijdaglunch mag ik niet vergeten te noemen!