ALFRA Duplex Doorstroom Weger

 

De ALFRA DDW weegt, ijkwaardig, uiterst nauwkeurig volumes tot 750 m3 per uur in een continue productstroom. De DDW wordt toegepast voor het wegen van inkomende grondstoffen, interne materiaaloverslag en daar waar nauwkeurig wegen in een continue productstroom vereist is.

Extreem compact machine-ontwerp De ALFRA DDW Duplex Doorstroom Weger is tot vier keer compacter dan conventionele doorstroomwegers, wat resulteert in aanzienlijke besparingen op bouw- en constructiekosten. De weger is gemakkelijk in gebruik en onderhoud. Door een hygiënisch ontwerp wordt het risico op contaminatie geminimaliseerd.

IJkwaardig
Door de machine ijkwaardig te kalibreren wordt discussie over de geleverde volumes uitgesloten (betaling conform levering) en de noodzaak van een weegbrug, voor deze toepassing, weggenomen.

 

Dubbele weegbunkers
Dankzij de dubbele, parallelle, weegbunkers, weegt de DDW een continue productstroom, tijdens lossen vanuit een vrachtauto, boot of trein, of tijdens interne overslag van materiaal. Wanneer de eerste bunker vol is, begint de machine met het laden van de tweede bunker terwijl de eerste bunker geleegd wordt.

Zelf-lerende ALFRA Duplex controller software
Het systeem omvat ALFRA Duplex controller software die reactietijden van de machine aanpast, gebaseerd op productdichtheid, om de productiecapaciteit te optimaliseren. Het programma is zelf-lerend om de prestatie te optimaliseren zonder de individuele parameters aan te hoeven passen.

Waarom kiezen voor de DDW?
-
Controleren, vaststellen en valideren van gewicht;
-Besparen op bouw- en constructiekosten door zeer compact machine-ontwerp;
-Vereenvoudigen van voorraad controle door automatische volumeregistratie;
-Besparing van tijd en geld door een verminderde noodzaak van een weegbrug.

Wilt u meer weten over de specificaties? Vraag dan via contact de leaflet over de DDW aan.