Deelname Solids

Met plezier nodigen wij u hierbij uit om op 5 of 6 oktober a.s. een bezoek te brengen aan onze stand op de Solids in Ahoy Rotterdam. Solids zet een divers, actueel en compleet overzicht van de oplossingen voor verwerking, handling, transport en opslag van stortgoederen neer.

Bewonder
Bewonder in onze stand een levensecht ALFRA doseer/weegsysteem die bekend staat om robuustheid, snelheid en nauwkeurigheid, en hoeveelheden aankan variërend van enkele grammen tot honderden kilogram.

Laat u verrassen
Laat u daarnaast verrassen door ons PROMASST procesbesturingssysteem. Gebaseerd op jarenlange ervaring in de diervoeder- en andere procesindustrieën, zorgt deze innovatieve software voor de optimale organisatie, visualisatie en besturing van uw productieproces.

Onverwacht
En dat is niet alles. Op onze stand kunt u tevens professioneel advies (consultancy) verwachten voor ontwerp en optimalisatie van diervoeder en PremixMineral productie-installaties. Onafhankelijk van uw bestaande apparatuur en/of automatiseringssoftware, u krijgt ideeën en oplossingen voor uw specifieke vraagstukken.

Be lucky
Maak beide dagen kans op een iPad door uw visitekaartje in de daarvoor bestemde brievenbus te deponeren op onze stand J1022 in hal 4. Klik hier voor gratis toegang.

Graag tot dan!

Met nauwkeurig gedoseerde en afgewogen groet,
KSE Process Technology B.V.